top of page
Prijstabel ABC nl.png

Abonnementen.

Overzicht.

Consult

€185 / jaar (excl. BTW)

Export

€545 / jaar (excl. BTW)

Toegang tot alle contactgegevens bij de lokale besturen in België. Vind de persoon of organisatie die je zoekt in enkele klikken dankzij de handige zoekfunctie.

Download vlot adressenlijsten op maat van uw communicatie. Toegang tot alle lokale besturen en alle contactgegevens. De Export formule is exclusief mailadressen.

Export+

€1.089 / jaar (excl. BTW)

Download vlot adressenlijsten op maat van uw communicatie. Toegang tot alle lokale besturen en alle contactgegevens. De Export+ formule is inclusief mailadressen en uitgebreide exportcriteria.

vanaf €2.725 / jaar
(excl. BTW)

Enterprise

Voor grote organisaties waar ABC voor verschillende afdelingen/personen een grote hulp is, is er de Enterprise formule. Deze laat meerdere accounts toe onbeperkt lijsten met contactgegevens te downloaden. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Custom

Naast onze klassieke formules kunt u vrijblijvend een prijsaanvraag doen voor een samengestelde lijst op maat van uw communicatie. U ontvangt van ons een samengestelde Excel-lijst. Ons team neemt uw situatie graag onder de loep en biedt u een gratis analyse van de meest relevante profielen uit lokale besturen voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Contact

ABC in boekvorm

Tekengebied 2.png

Het ABC van de lokale besturen bestaat al meer dan 25 jaar ook in boekvorm. Een ideaal hulpmiddel voor mensen die los van de computer - bv. in de auto - snel iets moeten opzoeken. December 2022 werd de laatste publicatie gedrukt. Vanaf nu zijn de meest recente gegevens enkel raadpleegbaar via de online database.

Contact.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op info@abclokalebesturen.be, telefonisch via 050 642 818, of neem rechtstreeks contact met Valerie.

bg_valerie_de_groodt_0.png

Valerie De Groodt

account manager

valerie.de.groodt@vandenbroele.be

+32 473 698 739

bottom of page